Zijn de trainingen KRT en KRM geregistreerd?
Voor het merendeel van onze cursussen ontvangt u KRT of KRM punten. U kunt per cursus bij het onderdeel ‘kwalificaties’ zien of de cursus geregistreerd is bij het KRT of KRM.

Hoe kan ik mijzelf of mijn team inschrijven voor een training?
Dit kan door een mail te sturen naar info@dentclass.nl
Of door telefonisch contact op te nemen met het secretariaat via 035 – 720 07 65.

Kan ik mij voor elke training inschrijven of zijn er ingangseisen?
Voor sommige cursussen hanteren wij een ingangstoets. Deze dient met een voldoende te worden afgesloten om toegang te krijgen tot de opleiding. Daarnaast vereisen enkele trainingen een bepaald ingangsniveau. U kunt per cursus nalezen of dit van toepassing is.

Ik heb mij ingeschreven voor een training van DentClass. Is mijn inschrijving goed ontvangen en verwerkt?
Wanneer u zich heeft ingeschreven ontvangt u binnen een week een bevestiging van de inschrijving per mail.

Wanneer ontvang ik het cursusmateriaal?
Het cursusmateriaal wordt op de eerste cursusdag uitgereikt. Indien het noodzakelijk is dat er vooraf materiaal bestudeerd wordt, dan wordt dit uiterlijk 3 weken voor aanvang van de cursus toegezonden.

Hoe kan ik mijn inschrijving annuleren, als ik onverhoopt toch niet kan deelnemen?
Wanneer u uw inschrijving wilt annuleren dan zijn hieraan bepaalde voorwaarden verbonden. U vindt hier alles over in onze Algemene Voorwaarden.

Waar kan ik de kosten vinden van de training?
Onze cursussen worden op maat gemaakt, om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van uw praktijk/team. Neem daarom contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?
De factuur van de cursus dient 30 dagen voor aanvang betaald te zijn, tenzij hierover andere afspraken zijn gemaakt. Voor meer informatie over onze betalingsvoorwaarden verwijzen wij u graag door naar onze Algemene Voorwaarden.

Wat is jullie gedragscode en hoe wordt er omgegaan met de geheimhoudingsplicht?
Wij hechten veel waarde aan een goed, veilig en stimulerend studieklimaat ten aanzien van onze cursussen, waarbij trainers en cursisten op respectvolle wijze met elkaar omgaan en waarbij wederzijdse acceptatie en wederzijds vertrouwen belangrijke waarden zijn. Bekijk onze gedragscode voor meer informatie.

Staat uw vraag hier niet tussen?
Bekijk dan onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.